Ik heb een aantal sessies gehad en het heeft me positief verrast!

Ik ben Vera Hartman en ik zit op schaatsen. Ik zit in de gewestelijke selectie NoordBrabant-Limburg-Zeeland waar ik het erg naar mijn zin heb. Dit was de afgelopen twee jaar anders. Ik had het erg moeilijk met sporten. Doordat ik mezelf niet meer goed kon motiveren, was het plezier van de wedstrijden en trainingen bij mij ver te zoeken. Omdat ik graag weer plezier wilde hebben op het ijs en weer snelle tijden wilde schaatsen ben ik in contact gekomen met Focus Sportpsychologie. Ik heb een aantal sessies gehad en het heeft me positief verrast. Ik heb geleerd hoe ik moet reageren als het even wat minder gaat en ik heb geleerd dat je een doel pas kan halen door vele tussenstappen, positieve en negatieve. Het belangrijkste waar ik achter ben gekomen, is dat ik nu weer weet waarom schaatsen zo leuk is!

 

 

Mariëlle Jippes - Beachvolleybal

De sessies sportpsychologie hebben mij geholpen meer inzicht in mijzelf te krijgen en me mentaal sterker te maken

Beachvolleybal heeft een belangrijk mentaal aspect. Je bent maar met zijn 2en en door het continue opzoeken van 1 speler je iemand flink onder druk zetten. De sessies sportpsychologie van Lea hebben mij geholpen meer inzicht in mijzelf te krijgen en me mentaal sterker te maken. Zo kwam ik erachter dat ik fouten die gemaakt worden heel erg op mezelf betrek (zowel mijn sport als op mijn werk en privé leven!). Lea liet mij inzien dat ik deze gedachten beter kan vervangen door gedachten een positiever effect hebben. Ook het visualiseren voor de wedstrijd vind ik erg bijdragen en gebruik ik nog steeds!

 

 

Oscar - Wielrennen

Ik vond de samenwerking prettig en heb veel geleerd

Mijn naam is Oscar en ben een wielrenner, ik heb bij Lieke een aantal sessies mentale training gevolgd. Het voornaamste wat ik geleerd heb tijdens de sessies is dat je niet altijd voldoening hoeft te halen uit het resultaat van een wedstrijd, maar wanneer je je persoonlijke doelen behaald hebt dit ook als positief kunt ervaren. Ik vond de samenwerking met Lieke prettig en heb veel geleerd tijdens de sessies.