Workshops geven wij veelal samen, zodat we als duo elkaar aan kunnen vullen en iedereen aandacht kunnen geven. Vol energie brengen we onze boodschap over en prikkelen we de groep met verschillende oefeningen. Workshops bieden we graag op maat aan, afgestemd op de door jullie gewenste leerdoelen. We zetten de workshop zo in elkaar dat die voor jullie het meest relevant is. 


Hieronder vind je een aantal voorbeelden van mogelijke workshops, om je een idee te geven. Wil je de workshop anders inrichten, of misschien een ander onderwerp? Geen probleem! Mail ons en we kijken wat er mogelijk is!

Workshop Wedstrijdvoorbereiding
Hoe bereid jij je wedstrijd eigenlijk voor? Wat doe je om ervoor te zorgen dat je op het moment suprême er helemaal (mentaal) klaar voor bent? In deze workshop leer je te kijken naar verschillende aspecten van wedstrijdvoorbereiding en geven we tips om je optimaal voor te bereiden. Zo kan jij je eigen optimale wedstrijdvoorbereiding in elkaar zetten. 

Workshop Focus
Over concentratie en aandacht. Waar heb jij je concentratie en aandacht voor nodig? Wat zijn afleidingen? Hoe zorg je ervoor dat je je aandacht vast kan houden? En wat kan je eigenlijk doen om je concentratie/aandacht te trainen? We vertellen je en laten je ervaren welke verschillende aandachtsstijlen er zijn en kijken samen met jullie hoe je je concentratie kan verbeteren. 

Workshop Motivatie