Lieke Bloemendal

Altijd al is de sport roeien een grote passie van Lieke geweest. Ze heeft dan ook op nationaal niveau geroeid en gecoacht. Nu zit ze graag op haar wielrenfiets of is ze op de schaatsbaan te vinden. Ze houdt ervan om nieuwe sporten te ontdekken, nieuwe dingen te leren en stappen vooruit te kunnen zetten. Op die manier ontdekt ze over steeds meer sporten nieuwe dingen en dat vindt ze ook belangrijk in haar rol als sportpsycholoog. 

In haar begeleiding vindt Lieke het fantastisch om te zien dat sporters stappen maken en dat sporters zichzelf ontwikkelen als sporter en als persoon. Ze houdt ervan om samen ergens naar toe te werken en gezamenlijk een doel te behalen. Je voelt je snel op je gemak bij Lieke. Ze werkt graag met sporters die passie hebben voor hun sport en dat laten zien door te willen blijven leren. 

In de begeleiding en trainingen die Lieke geeft vindt ze het belangrijk dat jullie samen kijken naar wat jij graag wil bereiken of wat jouw vraag is. Jij staat centraal. In overleg is alles mogelijk, en ze kijkt er altijd naar uit om met aandacht en plezier met jou te werken. 

Lieke heeft een Master in de Bewegingswetenschappen, de registratie als SPORTPSYCHOLOOG VSPN®, de accreditatie voor de Jungian Type Index, bijscholingen in Acceptance and Commitment Therapy en is bedreven in Motivational Interviewing.  

 

 

Lea Raemakers

Lea is een energieke en talentvolle sportpsycholoog. Vol passie gaat ze met sporters en betrokkenen aan de slag om de groei en ontwikkeling van hen te bevorderen. Gedreven door de kracht van sport, het samenwerken en daadwerkelijk activeren van anderen werkt Lea enthousiast aan de gestelde doelen. Met een basis in vertrouwen, persoonlijke aandacht en samen willen trainen is het doeltreffend en leuk om je door haar te laten begeleiden.

Voetbal is van jongs af aan haar grootste hobby geweest, en na een kwart eeuw is dit bij FC Eindhoven bekroond met mooie prestaties. Tegelijkertijd kan ze uit de voeten op een piste, bij de yoga, en op een windsurfboard. Een golfbal wegslaan lukt, wandelen met de hond is genieten, en ieder jaar probeert ze weer iets nieuws. Sport als identiteit, plezier in het beter worden en willen winnen, Lea snapt dit.

Lea heeft een Master in de psychologie, de registratie als SPORTPSYCHOLOOG VSPN®, de accreditatie voor de Jungian Type Index, een bijscholing tot Talentcoach en in Acceptance en Commitment Therapy, en is geregistreerd als docent Sportpsycholoog. Het allerbelangrijkste is voor haar echter het contact met de sportwereld.