1-op-1 Coaching

Herken jij een van deze dingen;

Voel je dat er meer in zit, maar dat het er gewoon niet altijd uitkomt?

Heb je moeite met de druk die je jezelf oplegt om het goed te doen?

Vind je het lastig om met fouten of teleurstellingen om te gaan?

Wil je gewoon heel graag goed presteren en denk je dat het nóg beter kan?

Wil je weer plezier  en enthousiasme terugvinden in je sport ?

Weet je even niet meer wat je nu wil?

Heb je een blessure en weet je niet hoe verder?


Eén geruststelling; je bent écht niet de enige.

Wil jij écht de tijd gaan nemen om met plezier het beste uit jezelf te halen?

Ik heb veel sporters mogen helpen om weer hun weg terug te vinden naar het neerzetten van prestaties vanuit hun hart. Want er is een reden dat je ooit begonnen bent met deze sport, ergens zit er een vuurtje. En of je nu aan het begin van je sportcarrière staat en vol wil gaan vlammen, of dat je wil gaan uitzoeken waar dat vuurtje precies moet gaan branden en je twijfelt of dat nog in de sport gaat zijn, het is belangrijk dat je daarin je eigen keuzes durft te maken. Dat je je eigen pad gaat uitstippelen.

 

Als sportpsycholoog ben ik er om jou te helpen verder te kunnen kijken. Om je in te laten zien hoe ons mooie, maar soms toch ook gekke brein werkt. En hoe je je brein in kan zetten om je te helpen het beste uit jezelf te halen op momenten dat het er écht om gaat. Ik gun iedere sporter en high performer in Nederland dat je gaat snappen hoe je gedachten en gevoelens werken, zodat je er beter mee om kan gaan en de mooiste prestaties neer kan gaan zetten. 

Wil jij een fijnere relatie met je eigen gedachten en gevoel?

Want hoe gaaf zou het niet zijn als je een fijne relatie krijgt met jouw eigen gedachten en gevoelAls je zenuwen en druk kan accepteren voor wat ze zijn en ondanks dat, tóch alles eruit kan halenHoe fantastisch is het als je, zonder jezelf in je hoofd gek te maken, kan herstellen van een fout die je maakt? Hoe mooi is het, als je precies weet waar je alles voor doet, als je je motivatie kan voeden en focus kan behouden tijdens je trainingen én wedstrijden? Hoe geweldig zou het zijn als je je eigen weg mag gaan bewandelen en met een enorme mentale flexibiliteit aan de startlijn kan staan? Dat je er écht vol overgave voor kan gaan en je eigen keuzes leert te maken?

Hoe gaaf zou het zijn als jij je volle potentieel kan bereiken op het moment dat het erom gaat?

Onze 1-op-1 sessies zijn een plek waar jij even thuis kan komen. Een plek waar alles mag en kan. Waar geen gedachte te gek is en waar je alles kwijt kan. Zonder dat er over je geoordeeld wordt. Een plek waar we samen gaan uitvinden wat voor joú werkt en wat jij wil, met vallen en opstaan. Een plek waar je jezelf kan ontwikkelen en waar jij je volle potentieel mag gaan leren kennen. 

Werkwijze

 

Het allerbelangrijkste vind ik dat álles er mag zijn als jij in gesprek bent met mij. Je mag alles met me delen en niets is te gek. En ik zal nooit over je oordelen. Alleen als we die basis hebben met elkaar kan ik je ook écht verder helpen. Ik ben altijd nieuwsgierig en wil heel graag weten hoe het voor jou daadwerkelijk voelt en is, zodat we daar samen mee verder kunnen. 

Ik werk inhoudelijk vanuit een basis met Acceptance & Commitment Therapy (ACT), een wetenschappelijk ondersteunde aanpak. Hierbij werk ik toe naar sporters, coaches en trainers die op een flexibele manier om kunnen gaan met obstakels die ze tegenkomen op weg naar het bereiken van hun doel. Mijn doel is daarbij dat mijn cliënten kunnen blijven investeren in datgene wat zij in hun sport écht belangrijk en waardevol vinden. Daarmee ondersteun ik sporters om alles uit zichzelf te kunnen halen. Mijn manier van werken zit vol met oefeningen (we gaan niet alleen praten, maar ook doén) en geeft lucht door anders te kijken naar je eigen gedachten en gevoel rondom prestaties en training. We kijken samen echt naar jou als individu. Want jouw mentale training moet bij JOU passen, en bij niemand anders.

Alle afspraken die je met mij hebt zijn online. Zo ben je zo min mogelijk extra tijd kwijt aan de sessies in je - toch al zo drukke- sportleven. En we kunnen altijd afspreken, of je nu op trainingskamp bent of niet, zolang je maar internet hebt!

 

Altijd gebruik ik interactieve werkvormen en is mijn begeleiding gericht op het laten ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat via de ervaring verschillende onderwerpen beter beklijven. Zo leg ik een basis voor iedereen om op door te pakken in trainingen en wedstrijden.

 

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Check dan onderstaande button.

Waar gaan we mee aan de slag?


JE BREIN LEREN KENNEN

Leer jezelf en je eigen hoofd beter kennen. Ga aan de slag met gedachten en gevoelens die je in de weg zitten tijdens je prestatie. 

FOCUS TRAINEN

Herken afleiding en leer je aandacht op je taak te richten.

OMGAAN MET DRUK

Leer om druk te herkennen en er goed mee om te gaan

ACCEPTATIE

Leer vervelende gevoelens te accepteren zonder dat ze je prestatie hoeven te beïnvloeden.

WAARDEN EN DOELEN BEPALEN

Stel doelen die je helpen in je zelfontwikkeling en maak je eigen keuzes.


Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je graag eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met mij? Dat kan! 

In zo'n gesprek maken we kennis met elkaar, kan je kijken of je een klik voelt en bespreken we je vraag en verwachtingen van een traject zodat we samen kunnen kijken of je bij mij ook écht aan het juiste adres bent. 

 

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om nog een kennismakingsgesprek in te plannen i.v.m. mijn naderende zwangerschapsverlof (per 1 juli). Als we er samen voor gaan, dan wil ik dat voor de volle 100% kunnen doen, en helaas is er nu niet genoeg tijd meer om dat te kunnen doen. Vanaf 1 november kan je weer bij mij terecht!


Heel graag verwijs ik je naar de website van de VSPN (Vereniging voor Sport Psychologie Nederland), waar je een heleboel geaccrediteerde en bekwame collega's van mij terug kan vinden.
Mocht je nog vragen hebben of graag willen dat ik meedenk over welke collega jou het beste kan helpen dan kan je me tot 1 juli wel nog altijd even mailen via info@focussportpsychologie.nl. Ik denk graag met je mee!

 

Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen in mijn online academie - wellicht zit daar iets bij wat je interessant vindt! De komende tijd zal ik hier meer masterclasses en cursussen gaan plaatsen. 

Opties trajecten

Focus Trainingspakket
3 maanden

 

 • Kennismakingsgesprek. gratis en vrijblijvend

 • Persoonlijke traject van 6 online afspraken van een uur

 • Tussen de gesprekken in ga je zelf actief aan de slag met oefeningen

Heb je een persoonlijke vraag die je graag verder uit wil zoeken samen met mij?

In 6 mentale trainingen kijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij je doelen kan bereiken. Samen onderzoeken we daarbij wat hiervoor mentaal gezien nodig is en hoe jij je nieuwe mentale skills daarvoor kan inzetten.

Dit trainingspakket wordt volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften - wij kijken echt naar wat voor jou persoonlijk werkt.

Focus abonnement
6 maanden

 

 • Kennismakingsgesprek, gratis en vrijblijvend

 • Persoonlijk traject met 2 online afspraken van een uur per maand, een half jaar lang

 • Tussen de gesprekken in ga je zelf actief aan de slag met oefeningen

 • Voorafgaand aan iedere afspraak 15 minuten audiobegeleiding en verschillende oefeningen om met volle focus het gesprek in te kunnen gaan

 • Aansluitend aan iedere afspraak 15 minuten reflectietijd met audiobegeleiding en verschillende oefeningen om het maximale uit de sessie te halen.

 


Wil jij nóg meer halen uit de mentale kant van sport om zo jouw doelen te bereiken?

Dan is een Focus abonnement een goede keuze voor jou. Een half jaar lang sta ik 2 keer per maand tot jouw beschikking.

Samen kunnen we alles waar jij mentaal gezien tegen aanloopt voor jou persoonlijk optimaliseren. Je leert nieuwe mentale skills te perfectioneren zodat jij met plezier kan presteren. Ik kijk met je mee waar nodig.

Focus abonnement
12 maanden

 

 • Kennismakingsgesprek, gratis en vrijblijvend

 • Persoonlijk traject met 2 online afspraken van een uur per maand, een jaar lang

 • Tussen de gesprekken in ga je zelf actief aan de slag met oefeningen

 • Voorafgaand aan iedere afspraak 15 minuten audiobegeleiding en verschillende oefeningen om met volle focus het gesprek in te kunnen gaan

 • Aansluitend aan iedere afspraak 15 minuten reflectietijd met audiobegeleiding en verschillende oefeningen om het maximale uit de sessie te halen.

Ga je er echt helemaal voor om mentaal zo sterk mogelijk te worden, kies dan voor een jaarabonnement.

Een jaar lang, dus dat betekent zowel off season als in het seizoen zelf, sta ik 2 keer per maand tot jouw beschikking.

Buiten het seizoen kunnen we de nodige mentale training en voorbereiding doen om jou mentale skills helemaal te perfectioneren.

En tijdens je seizoen sta ik je bij om dit tijdens wedstrijden, als het erom gaat, écht toe te kunnen gaan passen.

Zodat je met voldoening, plezier een een sterke mind jouw prestaties neer kan zetten.

Er zijn geen goede excuses!

Ik heb er geen tijd voor

Geen tijd? Misschien is dit dan juíst de tijd om eens voor jezelf te gaan kiezen.

Coaching kan je helpen orde op zaken te stellen, bewuste keuzes te maken en te kiezen voor wat jij echt belangrijk vindt. Zo creëer je meer tijd voor wat er daadwerkelijk toe doet. 

Het gaat met toch niet helpen

Leer in de coaching sessies omgaan met dat kritische stemmetje in je hoofd. Neem je innerlijke criticus wat minder serieus en leer luisteren naar je eigen wensen en verlangens.

Als jij serieus aan de slag gaat, gaat dat je zeker wel helpen!

 

Ik probeer het zelf wel

Als je dat wil, dan is dat natuurlijk helemaal ok. 

Maar stel je wel de volgende vraag: heb je dat al niet vaker geprobeerd?

Blijf niet alleen worstelen als je er echt niet uit komt, maar toon commitment aan jezelf en ga écht aan de slag. Je hoéft het niet alleen te doen. 

Is 1-op-1 coaching toch nog een stap te ver voor jou? Check dan ook eens mijn online academie. Daar kan je zelf mee aan de slag!

Dit is wat anderen zeiden over 1-op-1 coaching

Met Lieke heb ik geoefend om mijn gedachten minder grip op mij en mijn prestaties te laten hebben.” - Lisa Bruijnincx, roeien

Omdat ik plezier terug wilde en tegelijk ook om wilde leren gaan met de druk van mijzelf, ben ik op zoek gegaan naar een sportpsycholoog” - Anniek, Braziliaans Ju Jitsu

 

"Zelf vaak boeken gelezen en strategieën geprobeerd maar met een professional zitten is toch een hele andere ervaring." - Menno, roeien

 

Ik heb het heel fijn gevonden dat ik over alles kon praten wat er op dat moment aan de gang was.” - Laura de Witt, turnen

 

Wat gaat er veranderen als ik hiermee aan de slag ga?

- Je kan vervelende gevoelens zoals bijvoorbeeld wedstrijdspanning, door jezelf opgelegde druk, frustraties beter accepteren.

- Je leert om te gaan met je innerlijke criticus en kan beter afstand nemen van gedachten die je niet helpen tijdens het neerzetten van je prestatie. 

- Je weet beter wat je wil en wat je belangrijk vindt als persoon en als sporter.

- Je kan je beter focussen tijdens trainingen en prestatiemomenten.

- Je kan doelen stellen die bij jou passen en weet wat je kan doen om die te bereiken. 

- Je kan beter met druk omgaan omdat je je eigen brein beter hebt leren kennen.

- Je kan je weer richten op het plezier dat de sport jou brengt.

 

Sidenote; Ik heb geen toverstaf. Ik kan er niet voor zorgen dat je nooit meer een moeilijke situatie meemaakt. En ik zeg ook niet dat het makkelijk is. Maar we gaan wél samen kijken hoe je daar beter mee om kan gaan en hoe we jou samen zo mentaal flexibel mogelijk maken, zodat je beter met voor jou moeilijke situaties om kan gaan.

Kies voor jezelf en je eigen ontwikkeling - kies voor het beste uit jezelf halen

Of 254 euro per maand

 • Kennismakingsgesprek. gratis en vrijblijvend

 • Persoonlijke traject van 6 online afspraken van een uur

 • Tussen de gesprekken in ga je zelf actief aan de slag met oefeningen

Of 249 euro per maand.

 • Kennismakingsgesprek, gratis en vrijblijvend

 • Persoonlijk traject met 2 online afspraken van een uur per maand, een half jaar lang

 • Tussen de gesprekken in ga je zelf actief aan de slag met oefeningen

 • Voorafgaand aan iedere afspraak 15 minuten  audiobegeleiding en verschillende oefeningen om met volle focus het gesprek in te kunnen gaan

 • Aansluitend aan iedere afspraak 15 minuten reflectietijd met  audiobegeleiding en verschillende oefeningen om het maximale uit de sessie te halen.

Of 244 euro per maand.

 • Kennismakingsgesprek, gratis en vrijblijvend

 • Persoonlijk traject met 2 online afspraken van een uur per maand, een jaar lang

 • Tussen de gesprekken in ga je zelf actief aan de slag met oefeningen

 • Voorafgaand aan iedere afspraak 15 minuten  audiobegeleiding en verschillende oefeningen om met volle focus het gesprek in te kunnen gaan

 • Aansluitend aan iedere afspraak 15 minuten reflectietijd met audiobegeleiding en verschillende oefeningen om het maximale uit de sessie te halen.

Liever eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wil je graag eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met mij? Dat kan! 

In zo'n gesprek maken we kennis met elkaar, kan je kijken of je een klik voelt en bespreken we je vraag en verwachtingen van een traject zodat we samen kunnen kijken of je bij mij ook écht aan het juiste adres bent. 

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om nog een kennismakingsgesprek in te plannen i.v.m. mijn naderende zwangerschapsverlof (per 1 juli). Als we er samen voor gaan, dan wil ik dat voor de volle 100% kunnen doen, en helaas is er nu niet genoeg tijd meer om dat te kunnen doen. Vanaf 1 november kan je weer bij mij terecht!


Heel graag verwijs ik je naar de website van de VSPN (Vereniging voor Sport Psychologie Nederland), waar je een heleboel geaccrediteerde en bekwame collega's van mij terug kan vinden.
Mocht je nog vragen hebben of graag willen dat ik meedenk over welke collega jou het beste kan helpen dan kan je me tot 1 juli wel nog altijd even mailen via info@focussportpsychologie.nl. Ik denk graag met je mee!

Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen in mijn online academie - wellicht zit daar iets bij wat je interessant vindt! De komende tijd zal ik hier meer masterclasses en cursussen gaan plaatsen.