De 2K PREP biedt jou de ultieme voorbereiding op je 2K

Dit online traject is bedoeld voor roeiers die graag alles uit zichzelf willen halen en nét dat beetje extra willen geven.


Want het kunnen geven van die laatste procent, dat zit zeker weten in het mentale stuk van de sport.


Met de 2K PREP zorg je ervoor dat je helemaal klaar bent voor je seizoen.

Na dit traject:

 • Heb je een compleet wedstrijdplan klaarliggen voor jezelf. Je weet precies op waar je aandacht moet zijn tijdens ieder deel van je race

 • Weet je hoe je om kan gaan met zenuwen, spanning en druk die je kan voelen voor je race

 • Heb je een plan van aanpak klaarliggen voor als er iets niet gaat zoals je verwacht had tijdens je race

 • Weet je wat er kan helpen om fysiek echt álles uit je race te halen en diep te gaan

De optimale voorbereiding

Met de 2K PREP zorg jij ervoor dat je optimaal voorbereid bent op jouw 2K seizoen. Je wordt mentaal scherp gesteld voor je seizoen en kan aan de gang om er voor jezelf alles uit gaan halen.

"Vandaag heb ik voor het eerst een 2k gedaan. Ik heb mijn beoogde split niet gehaald, maar ik ben wel tevreden met mijn tijd. Je tips hebben echt geholpen en de gedachtemachine was een stuk minder aanwezig. Heel erg bedankt! Ik heb vertrouwen in de nkir en ben niet meer zo gespannen als eerst."

- Kristen, deelnemer 2K PREP, die op de NKIR wél haar beoogde split behaalde

De begeleiding

Je krijgt toegang tot de online academie van de 2K PREP met 4 modules die jou mentaal zullen voorbereiden op je 2K’s. In de modules vind je verschillende video’s en oefeningen terug die je hierbij zullen helpen.

Wedstrijdspanning, zenuwen en druk

 

Je vindt hier een video en oefening met uitleg over hoe je kan omgaan met wedstrijdspanning, zenuwen en druk in de periode voorafgaand aan je wedstrijd of vlak voor de wedstrijd.

Wedstrijdplan

 

In deze module ga je aan de hand van de uitleg die je krijgt in de video aan de slag met je eigen wedstrijdplan. Zo weet je precies waar je je aandacht op moet richten om je race tot een succes te maken. Ook leer je hoe je visualiseren kan gebruiken in de voorbereiding op je race.

Copingplan

 

Wanneer je een copingplan maakt ga je nadenken over wat er kan gebeuren als de race niet helemaal verloopt zoals gepland. Je bereidt jezelf voor op deze situaties en zorgt er daarmee voor dat je, als het daadwerkelijk gebeurt, precies weet wat je moet doen.

Diep gaan

 

Hoe zorg je er nu voor dat je er alles uit haalt wat erin zit? Een lastige vraag, waar we in deze module dieper op in gaan. Je krijgt tips over hoe je om kan gaan met verzuring en pijn tijdens je race, en wat je mentaal kan doen op die momenten.

" Fijn dat je zo’n online aanbod hebt specifiek op roeien. Het helpt mij om mijn gedachten en gevoelens te ordenen en betere focus aan te brengen. Ik vroeg me altijd al af hoe je een raceplan kan maken behalve opzetjes en wat technische punten. Maar nu begrijp ik dat ook alles rondom gedachten en gevoelens daartoe behoort. Ik ga ermee aan de slag en dat gaat vast lukken."

Anja - deelneemster 2K PREP

Jouw coach

Hallo daar!

Ik ben Lieke Bloemendal, sportpsycholoog VSPN® bij Focus Sportpsychologie. Ik gun jou dat jij gaat snappen hoe je gedachten en gevoelens werken, zodat je er beter mee om kan gaan en zo alles uit jezelf kan halen. In het 2K PREP traject zit mijn kennis en liefde voor de sport en ook voor dat gekke & mooie brein van ons.

 

Ik heb dit het traject opgezet met:

 

 • Jarenlange ervaring als geaccrediteerd sportpsycholoog VSPN® (en opleiding daarin uiteraard)

 • Kennis dankzij opleidingen op gebied van sportpsychologie, ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en MI (Motivational Interviewing)

 • Mijn ervaring met vraagstukken van cliënten die ik de afgelopen 10+ jaar heb begeleid en veel voorkomende onderwerpen van gesprek

 • Heel veel liefde voor de roeisport, en natuurlijk mijn eigen ervaring in deze sport als wedstrijdroeier -en coach.

"Ik merk steeds meer hoeveel ik eraan heb, niet alleen met roeien maar ook in mijn dagelijks leven 😊!" - Yumiko van Diest

"Ik was nog nooit zo ontspannen maar tevens zo klaar om mezelf fysiek en mentaal eraf te leggen op een wedstrijd." - Menno

"De roeiers voelen zich echt geholpen." - E.S.R. Thêta

"Met Lieke heb ik geoefend om mijn gedachten minder grip op mij en mijn prestaties te laten hebben." - Lisa Bruijnincx

 

Wil je graag meedoen met de 2K PREP?

Dat kan natuurlijk! Als je individueel mee wil doen kan je de 2K PREP hieronder aan schaffen in de webwinkel. 

Wil je met je hele team of zelfs meerdere teams meedoen? Mail mij dan even via lieke@focussportpsychologie.nl en laat me weten met hoeveel roeiers jullie zijn. Dan gaan we een mooie korting voor jullie regelen!

 

2K PREP

€ 74,95

2K PREP

€ 74,95
 • Toegang tot de 2K PREP academie met 4 verschillende modules Iedere module bevat een masterclass die opgenomen is op video en die je volgt waar en wanneer je dat wilt, op je eigen tempo.

 • Verschillende praktische en toepasbare oefeningen die je terug kan vinden in de verschillende modules. Zo kan je de kennis uit de masterclasses echt toepasbaar en bruikbaar maken voor jezelf.

Even praktisch

Wat krijg je in de 2K PREP?

 • Toegang tot de 2K PREP academie met 4 verschillende modules Iedere module bevat een masterclass die opgenomen is op video en die je volgt waar en wanneer je dat wilt, op je eigen tempo.

 • Verschillende praktische en toepasbare oefeningen die je terug kan vinden in de verschillende modules. Zo kan je de kennis uit de masterclasses echt toepasbaar en bruikbaar maken voor jezelf.

Wanneer start het traject?

Wanneer jij dat wil! Je kan de modules op je eigen tempo volgen en wanneer het jou uitkomt.


Nadat je betaling bij mij binnen is krijg je binnen maximaal 3 dagen toegang tot de academie en kan je aan de slag.

Hoelang duurt de 2K PREP?

Ook dat ligt helemaal aan jezelf. Je kiest je eigen tempo.
Je kan alle video’s en oefeningen op 1 dag bekijken en uitvoeren, maar je mag er zeker ook langer de tijd voor nemen. Vaak is dat zelfs wel zo fijn, dan kan je er iets serieuzer mee aan de slag en even over nadenken!

Je krijgt 3 maanden lang de toegang tot de online content van de cursus. Ruim genoeg dus om alles rustig door te kunnen lopen!

Hoeveel kost het?

De kosten voor het volgen van de 2K PREP zijn 74,95 euro (incl. BTW)

Om dat even in perspectief te zetten; dat is minder dan je betaalt voor éénmalig een één-op-één sessie met mij. Maar je krijgt de hoeveelheid informatie van wel 4 sessies!

 

Mochten jullie als team interesse hebben om het traject állemaal aan te schaffen, laat het mij dan even weten via lieke@focussportpsychologie.nl. Vermeld met hoeveel roeiers jullie zijn en dan gaan we een mooie korting voor jullie regelen!

Hoe kan ik me aanmelden?

Voeg de 2K PREP toe in de webwinkel en betaal online.


Wanneer ik je betaling binnen zie komen, krijg je zo snel mogelijk, maar binnen maximaal 3 dagen toegang tot de online academie.

Kan ik ook 1-op-1 begeleiding krijgen?

Jazeker, dat kan.

Er zijn bij mij verschillende trajecten mogelijk. Neem vooral een kijkje op de rest van mijn website onder "coaching" en neem contact met me op via lieke@focussportpsychologie.nl of plan alvast een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in via de website.

Is de 2K PREP voor alle roeiers?

De 2K PREP is bedoeld voor iedereen die een 2K hard wil varen en het beste uit zichzelf wil halen. Ben je serieus bezig met roeien en wil je graag alles eruit halen? Dan is dit traject voor jou, of je nu eerstejaars bent of achtstejaars.


Twijfel je of dit traject iets voor jou is? Voel je dan vrij om contact met me op te nemen via lieke@focussportpsychologie.nl.

Ik denk graag met je mee en zal het je zeker ook laten weten als ik denk dat dit traject niet bij jou past. Daar hebben we allebei meer aan toch?