Online Academie

Ben jij iemand die liever zelf aan de slag gaat? Dan is de online academie misschien iets voor jou!

Hier kan je zelf zoeken wat je nodig hebt tussen de masterclasses en je vaardigheden rondom bijvoorbeeld (zelf) vertrouwen, focus of acceptatie verder ontwikkelen. En dat kan je gewoon lekker thuis, vanaf de bank doen als je dat wil. 

Ben je van plan een halve of hele marathon te gaan lopen? Check dan ook eens de MARATHON PREP. Dat is een uitgebreid programma waarin niet alleen de mentale kant van het lopen van een (halve) marathon voorbij komt, maar ook sportvoeding meegenomen wordt door sportpdiëtist Dirk Verbraak. 

Ben je een roeier en ga je 2K races starten? Check dan ook zeker de 2K PREP, die speciaal voor wedstrijdroeiers is gemaakt. Hiermee zorg je ervoor dat je de optimale mentale voorbereiding voor je 2K race te pakken hebt. 

Masterclasses

Het maakt niet uit welke sport je doet, het mentale stuk speelt altijd een grote rol. Als jij je wil ontwikkelen en jezelf mentaal nóg sterker wil krijgen dan kan je kiezen uit verschillende masterclasses die je op je eigen tempo online kan volgen;

 

- Presteer met (zelf)vertrouwen

Deze masterclass is nog in ontwikkeling.

 

- Focus

Deze masterclass komt binnenkort online

 

- Leren accepteren

Deze masterclass is nog in ontwikkeling.

Webinars

Regelmatig geef ik online webinars over verschillende onderwerpen. Klik op de knop hieronder om een overzicht te krijgen van de ingeplande webinars in 2024. 

2K PREP

Speciaal voor roeiers die zich mentaal optimaal willen voorbereiden op hun 2K race. 

In 2K PREP vertel ik je meer over hoe je mentaal zo scherp mogelijk aan de start kan liggen. In 4 modules neem ik je mee in de voorbereidingen voor een top race.