Een gratis kennismakingsgesprek

Waarom een gratis kennismaking inplannen?

Twijfel je of begeleiding door een sportpsycholoog wat voor jou is? Wil je weten of en hoe ik je kan helpen met jouw persoonlijke vraag? Of vind je het misschien gewoon heel fijn om even kennis te kunnen maken en goed te kunnen voelen of wij de juiste match zijn? Dan is een gratis kennismakingsgesprek wat voor jou. 

 

Wat gaan we doen in zo'n gesprek?

Samen nemen we een half uur de tijd om kennis te maken, jouw verwachtingen te bespreken en ik bekijk samen met je óf en hoe ik je kan begeleiden. En dan kan je dus ook meteen kijken of je een goede klik voelt. Want já, dat is belangrijk! 

Hieronder kan je zo'n gratis kennismaking met mij inplannen. Plan een tijd in die voor jou past en ik stuur je daarna een mailtje toe met alle verdere informatie die je nodig hebt. Een gratis kennismakingsgesprek is altijd online. 

 

Ik hoop je snel te zien!

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om nog een kennismakingsgesprek in te plannen i.v.m. mijn naderende zwangerschapsverlof (per 1 juli). Als we er samen voor gaan, dan wil ik dat voor de volle 100% kunnen doen, en helaas is er nu niet genoeg tijd meer om dat te kunnen doen. Vanaf 1 november kan je weer bij mij terecht!


Heel graag verwijs ik je naar de website van de VSPN (Vereniging voor Sport Psychologie Nederland), waar je een heleboel geaccrediteerde en bekwame collega's van mij terug kan vinden.
Mocht je nog vragen hebben of graag willen dat ik meedenk over welke collega jou het beste kan helpen dan kan je me tot 1 juli wel nog altijd even mailen via info@focussportpsychologie.nl. Ik denk graag met je mee!

 

Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen in mijn online academie - wellicht zit daar iets bij wat je interessant vindt! De komende tijd zal ik hier meer masterclasses en cursussen gaan plaatsen.